2009 m. spalio 18 d., sekmadienis

Ką pasirinksime- užuolaidas ar roletus?

Namų interjerui šiais laikais yra skiriama itin didelė reikšmė. Kodėl? Atsakymas paprastas, o gi todėl, jog mūsų namai išvaizda- tai tarsi vizitinė kortelė, pasakanti daug ką ir apie mus pačius- ar mėgstame prabangą bei puošnumą, ar paprastumą bei kuklumą. Todėl įrenginėjant namus, labai didelis dėmesys turėtų būti skiriamas ir estetiniam patalpų vaizdui.
Viena kita detalė, puošianti jūsų namus, gali nesunkiai juos pagyvinti. Tarkim, gali iškilti klausimas- koks skirtumas ar ant langų kabės užuolaidos ar roletai? Tačiau skirtumas vis dėlto yra.

Užuolaidos yra itin populiarus pasirinkimas, jos yra universalios ir niekuomet neišeina iš mados. Teisingai pasirinkus spalvą bei audinį, jas galima pritaikyti bet kuriuose namuose. Roletai, tuo tarpu yra truputį sudėtingiau derinami prie interjero- jie labiau tinka modernesniam interjerui, tačiau sumaniai juos galima panaudoti ir įvairesnio interjero namuose.

Taigi, kalbant apie roletus, yra žinotini tam tikri jų privalumai bei išskirtinumai. Itin populiariais šiomis dienomis tampa mediniai roletai. Galbūt taip yra dėl to, jog jie natūralūs, o šiais laikais labiau vertinama yra tai, kas natūralu.

Kitas roletų privalumas yra tai, jog mediniai roletai patalpai suteikia daugiau prabangos. Svarbu žinoti ir tai, jog jie, taip pat kaip ir užuolaidos, gali būti pritaikyti įvairaus tipo langams. O naudotis jais yra tikrai nesudėtingai- roletai susisuka iš apačios į viršų, traukiant virvelę- užfiksuoti galima bet kokiame pasirinktame aukštyje.

Taigi, ką pasirinksime roletus ar užuolaidas- lieka spręsti jums patiems. Tačau žinodami tam tikrus užuolaidų bei roletų privalumus ar pranašumus, nesunkiai galime pasirinkti tai, kas labiau tinka mūsų namams.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą